Søke
close

Velkommen til Atos Medical

Please, start by selecting your country.

Norge
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Ungarsk
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Bekreft ditt valg
  • Land:Norge

Hvem vi er

I Atos Medical er vår oppgave å gi en stemme til mennesker som puster gjennom en stomi, med konstruksjonsløsninger og teknologi som bygger på flere tiårs erfaring og bred forståelse av våre brukeres behov.

Siden introduksjonen av den første Provox taleprotesen for 30 år siden har Atos Medical blitt verdensledende inne laryngektomipleie.

Vårt engasjement og vår dedikerte spesialisering på dette feltet har gitt oss en bred forståelse av behovene for våre kunder. Denne forståelsen driver vår innovasjonsprosess fremover. Vi er stolte av at vi kontinuerlig bringer innovative løsninger til våre brukere.

I løpet av de siste 30 årene har vi avhjulpet behovene for 70 000 mennesker med laryngektomi i over 70 land. Vårt omfattende pleietilbud innen laryngektomi omfatter et komplett utvalg av Provox tale- og lungerehabiliteringsenheter. Dette brede utvalget av Provox høykvalitetsprodukter muliggjør en personlig kombinasjon av løsninger for hver enkelt bruker.

Atos Medical vet at lederrollen innen laryngektomipleie omfatter mer enn bare produktutvikling. Å støtte klinisk forskning og utdanning av fagfolk og brukere er en integrert del av vår virksomhet. Våre produkter er omtalt i over 150 fagfellevurderte publikasjoner. Vi støtter og gjennomfører flere hundre konferanser og utdanningsprogrammer hvert år.

Vi er stolte av vår historie og vår innsats. Og vi er glade for å fortsette å lære av våre brukere og gi dem med de beste produktene, tjenestene og opplæringen innen laryngektomipleie.