Søke
close

Velkommen til Atos Medical

Please, start by selecting your country.

Norge
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Bekreft ditt valg
  • Land:Norge

Om oss

Vi er lidenskapelig opptatt av å gjøre livet enklere for mennesker som lever med et stoma på halsen, ved å gi personlig pleie og innovative løsninger.

Siden lanseringen av den første Provox taleventilen i 1990, har Atos Medical blitt verdensledende i laryngektomi pleie.

Vårt engasjement og spesialisering innen dette området har gitt oss en dyp forståelse av våre brukeres behov. Forståelsen driver også vår innovasjonsprosess og vi er stolte over å kontinuerlig kunne tilby innovative løsninger til våre brukere.

I løpet av årene har vi møtt behovene til mer enn 100.000 mennesker med laryngektomi I mer enn 70 land. Vår omfattende produktportefølje for laryngektomi pleie omfatter et komplett sortiment av Provox produkter for tale og lungerehabilitering. Sortimentet med Provox produkter, muliggjør en personlig tilpasset kombinasjon av løsninger for hver enkelt bruker.

På Atos Medical er vi fullt klar over vår markedsledende posisjon innen laryngektomi, noe som også innebærer mer enn kun produktutvikling. Støtte til klinisk forskning, opplæring/utdanning av helsepersonell og brukere er en viktig del av vår virksomhet. Produktene til Atos Medical presenters i mer enn 150 fagfellevurderte publikasjoner. Vi gir også støtte til og arrangerer et hundretalls konferanser og opplæringsprogram hvert år.