Søke
Fellesskapsarrangementer

Hver måned arrangerer vi fellesskapstreff over hele verden. Vi kaller dem «MyVoice» (Min stemme)-arrangementer fordi de handler om deg og dine behov. Disse gir deg samtidig en flott mulighet til å bli kjent med andre i ditt område, som lever med en total laryngektomi.

Atos Medical gir støtte til folk rett etter operasjonen, og tilbyr videre støtte ved å arrangere mange fellesskapsarrangementer som hjelper brukerne til å finne sammen. På disse arrangementene utveksles erfaringer mellom deltakerne. Det er godt å vite at det finnes andre som har de samme bekymringene og forhåpningene som du har, og som opplever lignende utfordringer. Gjennom året lager vi arrangementer for å hjelpe laryngektomi-fellesskapet til å finne sammen.

Disse arrangementene er vanligvis beregnet på små grupper, slik at du kan møte din lokale Atos Medical-representant og bli kjent med andre i et mer avslappet miljø. Hva som står på dagsordenen vil i stor grad være drevet av hvilke du ønsker skal dekkes.

Vi kan også hjelpe deg til å finne et arrangement. Kontakt oss, så ringer vi deg snart.
Kontakt meg
Inspirasjon fra andre brukere

To av parene som deltok på et arrangement i USA i august 2017, oppdaget at de hadde bodd i samme småby det meste av livet – bare tretten km fra hverandre. Den ene hadde gjennomgått en total laryngektomi for seks år siden, mens den andre var blitt operert for bare ett år siden.

«Veteranen» klarte å overbevise «nybegynneren» om å bruke fukt- og varmeveksleren hele døgnet, og kom med mange tips om hva man gjør på reiser. Da arrangementet var over, hadde de to parene blitt gode venner, konene utvekslet telefonnumre og alle fire planlegger nå å dra på cruise sammen!