Søke
close

Velkommen til Atos Medical

Please, start by selecting your country.

Norge
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Bekreft ditt valg
  • Land:Norge

Fellesskapsarrangementer

Hver måned arrangerer vi fellesskapstreff over hele verden. Vi kaller dem «MyVoice» (Min stemme)-arrangementer fordi de handler om deg og dine behov. Disse gir deg samtidig en flott mulighet til å bli kjent med andre i ditt område, som lever med en total laryngektomi.

Atos Medical gir støtte til folk rett etter operasjonen, og tilbyr videre støtte ved å arrangere mange fellesskapsarrangementer som hjelper brukerne til å finne sammen. På disse arrangementene utveksles erfaringer mellom deltakerne. Det er godt å vite at det finnes andre som har de samme bekymringene og forhåpningene som du har, og som opplever lignende utfordringer. Gjennom året lager vi arrangementer for å hjelpe laryngektomi-fellesskapet til å finne sammen.

Disse arrangementene er vanligvis beregnet på små grupper, slik at du kan møte din lokale Atos Medical-representant og bli kjent med andre i et mer avslappet miljø. Hva som står på dagsordenen vil i stor grad være drevet av hvilke du ønsker skal dekkes.

Vi kan også hjelpe deg til å finne et arrangement. Kontakt oss, så ringer vi deg snart.

Kontakt meg

Inspirasjon fra andre brukere

To av parene som deltok på et arrangement i USA i august 2017, oppdaget at de hadde bodd i samme småby det meste av livet – bare tretten km fra hverandre. Den ene hadde gjennomgått en total laryngektomi for seks år siden, mens den andre var blitt operert for bare ett år siden.

«Veteranen» klarte å overbevise «nybegynneren» om å bruke fukt- og varmeveksleren hele døgnet, og kom med mange tips om hva man gjør på reiser. Da arrangementet var over, hadde de to parene blitt gode venner, konene utvekslet telefonnumre og alle fire planlegger nå å dra på cruise sammen!