Søke
close

Velkommen til Atos Medical

Please, start by selecting your country.

Norge
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Bekreft ditt valg
  • Land:Norge

Kommende arrangementstema

Med så mange arrangementer som skjer på så mange ulike steder, er temaene planlagt i god tid i forveien, så du vet hva du kan forvente deg over de neste månedene. Hvis du er særlig interessert i et tema, må du ikke være redd for å kontakte oss så vi kan gi deg spesifikk informasjon om arrangementet, og hvor og når du kan involvere deg.

Hold ut i varmen - veiledning for sommeren

Dette handler om å gjøre seg klar til sommeren. Her vil produktspesialisten gå gjennom de beste tipsene for å få mest mulig ut av varme sommerdager, og varme, fuktige netter, samtidig som du passer på din stoma på best mulig måte.

Sommer-quiz

Sant eller usant: Du kan bruke samme FVV flere dager på rad? Det går greit å rive av plasteret når du bytter det? Eller, passer samme FVV passer fint til alle situasjoner? Disse eksemplene er en del av spørsmålene vi mottar hver hos servicetelefonteamene, under hjemmebesøk og på arrangementer. Vi har samlet dem i en quiz for å teste kunnskapen din og dele innsikten vår i et litt morsommere format.

En sterkere stemme

Hvis du er nysgjerrig på å høre mer om hvordan du får mest mulig ut av stemmen din, bli med på dette arrangementet. Produktspesialisten vår vil ta deg gjennom noen enkle stemmeforsterkende øvelser for å forbedre lydkvaliteten. Dette er et perfekt sted å stille spørsmål og trene sammen med andre som også er blitt laryngektomert.

Lunsj med Atos som vert

Del en hyggelig lunsj med likesinnede før ferien. Dette arrangementet er fokusert på ulike måter å nyte mat på, og hvordan man kan gjenvinne smaks- og luktesansen igjen – noe mange savner etter en total laryngektomi.

 

Ser du ikke det du er ute etter på denne listen? La oss få høre din idé! Disse arrangementene er beregnet på deg, så vi er alltid interessert i dine tilbakemeldinger.

Del ideene dine til framtidige arrangementer

Ring meg