Søke
close

Velkommen til Atos Medical

Please, start by selecting your country.

Norge
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Bekreft ditt valg
  • Land:Norge

Gratis vareprøver

Hva som er riktig laryngektomi-tilbehør for deg, vil avhenge av faktorer knyttet til livsstilen din og dine personlige preferanser. Vi organiserer gjerne sending av gratis vareprøver dersom du er nysgjerrig på et nytt produkt og ønsker å prøve det før bestilling.

Puste

En fukt- og varmeveksler (FVV) sikrer lungerehabiliteringen, og bidrar til å redusere hoste-, slimproduksjon og lungeinfeksjoner. Hovedfunksjonen er å fukte og varme opp innåndet luft. Denne byttes hver dag, etter behov, og tilpasset situasjonen.

Man bruker plaster til å feste FVV til stoma. Ulik form og klebestyrke finnes så man kan tilpasse dem til den enkeltes behov. Disse byttes normalt en gang per dag.

Finn det produktet du er interessert i

Pleie

Tilbehøret brukes daglig. Blant Provox-produktene finnes det en rekke kluter/våtservietter som kan brukes til å beskytte huden rundt stoma, og gjøre det lettere å ta av plasteret. Det finnes også tilbehør til taleventilene våre, til bruk ved rengjøring og vedlikehold, som Provox Brush og Provox Flush.

Finn det tilbehøret som passer med dine rutiner

Håndfri

Å kunne snakke uten å bruke hendene er et ønske alle som har gjennomgått en total laryngektomi har delt. Når du har hendene frie til å gestikulere, vil det føles mer naturlig når man snakker med folk. Hvis du ønsker mer informasjon om noen av Provox-produktene, kan du fylle ut kontaktskjemaet her. Vi vil ta kontakt så raskt som mulig.

Ønsker du å kunne snakke håndfritt? Kontakt oss for å få mer informasjo

Kontakt meg