Søke
Atos Medical – Leverandør av Provox

Siden introduksjonen av den første av taleventilene for 30 år siden, har Atos Medical blitt verdensledende innen laryngektomipleie – gjennom å selge og produsere Provox-produkter.

Provox

Provox tilbyr et bredt spekter av utstyr til stemme- og lungerehabilitering av høy kvalitet. Disse er inndelt i tre hovedgrupper: taleventiler for tale , Fukt- og varmevekslere (FVV) for å puste, og plaster og annet tilbehør. Det finnes også tilleggsutstyr for Atos Medical Provox for hver produktgruppe og en mye tilbehør for håndfri tale.

Du har muligheten til å velge din egen produktkombinasjon for å dekke dine behov, i samråd med din lege.

Provox taleventiler

Den raskeste måten å gjenvinne stemmen din på er ved å bruke en taleventil. Tusenvis av mennesker som har gjennomgått total laryngektomi, benytter Provox taleventiler for å få selvtillit til å snakke mer naturlig. De er kjent for å være robuste, pålitelige enheter som er enkle å vedlikeholde.

Ønsker du å lære mer om Provox stemmeprotese?
Ring meg
Provox FVV

Provox FVV plasseres over stoma og lar deg puste gjennom den. Disse bidrar til å redusere hoste og slimproduksjon samtidig som irritasjon i luftrøret lindres.

Det finnes flere ulike FVV i produktspekteret til Provox
Provox plaster

Provox-plaster er den vanligste og mest komfortable metoden for å feste FVV foran stoma. Det finnes et bredt produktspekter å velge fra, slik at du kan finne det som passer best for deg.

Ønsker du å lære mer om de ulike Provox-plastrene?
Ring meg
Provox FreeHands

Å kunne snakke uten å bruke hendene, er et ønske nesten alle som har gjennomgått en laryngektomi har delt. Provox FreeHands FlexiVoice er vårt mest populære produkt for håndfri tale.