Søke
close

Velkommen til Atos Medical

Please, start by selecting your country.

Norge
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Bekreft ditt valg
  • Land:Norge

Atos Medical – Leverandør av Provox

Siden introduksjonen av den første av taleventilene for 30 år siden, har Atos Medical blitt verdensledende innen laryngektomipleie – gjennom å selge og produsere Provox-produkter.

Provox

Provox tilbyr et bredt spekter av utstyr til stemme- og lungerehabilitering av høy kvalitet. Disse er inndelt i tre hovedgrupper: taleventiler for tale , Fukt- og varmevekslere (FVV) for å puste, og plaster og annet tilbehør. Det finnes også tilleggsutstyr for Atos Medical Provox for hver produktgruppe og en mye tilbehør for håndfri tale.

Du har muligheten til å velge din egen produktkombinasjon for å dekke dine behov, i samråd med din lege.

Provox taleventiler

Den raskeste måten å gjenvinne stemmen din på er ved å bruke en taleventil. Tusenvis av mennesker som har gjennomgått total laryngektomi, benytter Provox taleventiler for å få selvtillit til å snakke mer naturlig. De er kjent for å være robuste, pålitelige enheter som er enkle å vedlikeholde.

Ønsker du å lære mer om Provox stemmeprotese?

Ring meg

Provox FVV

Provox FVV plasseres over stoma og lar deg puste gjennom den. Disse bidrar til å redusere hoste og slimproduksjon samtidig som irritasjon i luftrøret lindres.

Det finnes flere ulike FVV i produktspekteret til Provox

Provox plaster

Provox-plaster er den vanligste og mest komfortable metoden for å feste FVV foran stoma. Det finnes et bredt produktspekter å velge fra, slik at du kan finne det som passer best for deg.

Ønsker du å lære mer om de ulike Provox-plastrene?

Ring meg

Provox FreeHands

Å kunne snakke uten å bruke hendene, er et ønske nesten alle som har gjennomgått en laryngektomi har delt. Provox FreeHands FlexiVoice er vårt mest populære produkt for håndfri tale.