Søke
close

Velkommen til Atos Medical

Please, start by selecting your country.

Norge
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Bekreft ditt valg
  • Land:Norge

Frigjør stemmen din™

Snakke håndfritt er et ønske som deles av alle som har gjennomgått en laryngektomi. Med hendene fri til å gjøre bevegelser, vil det føles mer naturlig å snakke med folk. Og når du gjør vanlige ting som å lage mat og være sammen med andre, er det hyggelig å kunne snakke uten å blokkere stomien med fingeren. Mange har sagt at å snakke håndfritt føles mer som livet før operasjonen.

Bills stemme

Bill begynte å snakke frihånds fire måneder etter hans operasjon. Han er gift og har to voksne døtre. Han jobber fulltid som ingeniør. Bill bruker Provox FreeHands FlexiVoice sammen med Provox®FreeHands Support™.

Tusenvis av mennesker over hele verden snakker allerede håndfritt med Provox FreeHands.

Vær mer aktiv

Med Provox FreeHands kan du være mer aktiv. Å gå ut og møte mennesker blir lettere når du snakker håndfritt. Du kan være sammen med familie og venner på en mer naturlig måte og gli inn i miljøet på en komfortabel måte. Arbeidsforholdene blir også lettere, spesielt hvis du er avhengig av begge hendene for å gjøre jobben.

Fysiske aktiviteter som å sykle, gå en tur eller gå på trening blir også mindre komplisert med Provox FreeHands. Du kan ganske enkelt bytte fra talemodus til pustemodus. Du kan fremdeles snakke mens du er aktiv ved å bruke fingeren.

Laryngectomy_International_atos-print-08_article-picture-without-text_web

Klikk og sett i gang

Det er ingen hemmelighet at det krever trening å lære å snakke håndfritt igjen. Klinikeren din eller taleterapeuten vil hjelpe deg å komme i gang, men når du har lært å bruke Provox FreeHands, blir det en naturlig ting for deg. Du vil snart vite når og hvordan du skal bruke de ulike alternativene som passer dine behov. Du ganske enkelt slår Provox FreeHands FlexiVoice på, og den er klar til bruk.

Behøver du ekstra støtte til ditt stoma? Lær mer om vår nye Provox FreeHands Support.