Søke
close

Velkommen til Atos Medical

Please, start by selecting your country.

Norge
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Bekreft ditt valg
  • Land:Norge

Ny løsning til natten

Provox Luna er en ny løsning som er utviklet for å gi deg bedre dager.

Vi vet alle at en god natts søvn betyr alt i løpet av dagen. Ved bruk av Luna Adhesive samt varme- og fuktighetsveksleren (Heat and Moisture Exchanger, HME) om natten kan du sove komfortabelt, lindre huden og forbedre lungehelsen samtidig som det blir enklere for deg å ha en bedre dag.

Når dagene er bedre, kan du gå en tur, være mer aktiv, arbeide i hagen, dra på handletur eller gjøre andre ting du liker. I tillegg kan du bekymre deg mindre om slim og hoste, rødhet og irritert hud.

Mange opplever at det å bruke en HME om dagen og natten gjør dagene bedre. Det blir lettere å gå turer, gå på handletur, møte venner eller drive med sport.

Dette er Provox Luna

  • Myk og glatt for nattkomfort
  • Laget av hydrogel for å lindre og kjøle ned huden
  • Overlegen fukting sammenlignet med andre HME-enheter*
  • Lav pustemotstand for enkel pusting om natten
  • Sideåpninger for å forhindre blokkering mens du sover

*Data på fil

Sov komfortabelt

Det du har på deg når du legger deg, er vanligvis mykt og behagelig. Du bør også føle deg så komfortabel som mulig når det kommer til stomien. Ingenting bør komme i veien for en god natts søvn.

For å gi maksimal komfort er Luna HME laget av silikon. Den er myk, hvit og glatt. Det er to åpninger i sidene for å gjøre pusting komfortabelt, selv når klær eller sengetøy dekker til HME-enheten utilsiktet.

Luna Adhesive er utformet for å være myk og glatt på huden, slik at du kan sove komfortabelt. Ringen er mindre og mykere for komfort uavhengig av sovestilling.

 

«Gjorde det enklere å sove. Luna Adhesive føltes rett og slett mykere og mindre restriktiv.»

– Bruker fra USA

Lindre huden din

Du kan oppleve hudirritasjon, rødhet og sårhet fra tid til annen. I så fall bør du vurdere å bruke et mer skånsomt klebemiddel for å gjøre det enklere å lindre huden om natten.

Luna Adhesive lindrer huden mens du sover, og forbereder huden for bruk av et klebemiddel og HME neste dag.

Luna Adhesive er fremstilt av hydrogel, som brukes mye innen hud- og sårpleie. Hydrogel har vist seg å ha en kjølende og lindrende effekt.

 

«Mye av irritasjonen var borte om morgenen. Effekten kom etter andre til tredje natt. Huden innhentet seg bedre enn ved ikke å bruke noe i det hele tatt.»

– Bruker fra USA

Forbedre din lungehelse

Det å ha sunne lunger kan hjelpe deg å nyte tiden ute, være aktiv og gjøre tingene du liker.

Luna HME bidrar til å forbedre lungehelsen. Den holder luften du puster inn, mer fuktig. Dette igjen fører til at du hoster mindre. Luna HME gir overlegen fukting sammenlignet med andre HME-enheter, og den har lav pustemotstand for komfortabel pusting.

Mange opplever at det å bruke en HME om dagen og natten gjør dagene bedre. Det blir lettere å gå turer, gå på handletur, møte venner eller drive med sport.

 

«Nå kan jeg til og med bruke en HME om natten»

– Bruker fra Storbritannia

Lær mer om Provox Luna