Søke
Provox-systemet

Provox-systemet tilbyr tre kjernegrupper av produkter – Provox taleventiler, Provox fukt- og varmevekslere og Provox plastre. Provox-produkter foretrekkes verden over og er et resultat av 25 års kontinuerlig produktutvikling og innovasjon.

Taleventiler

Provox-systemet tilbyr et komplett spekter av standard taleventiler og tilbehør for å gi brukerne god talekvalitet, uanstrengt tale, komfort og enkelt vedlikehold av utstyret. I tillegg finnes det en rekke spesielle taleventiler og -tilbehør for å løse problemer, slik som tidlig lekkasje gjennom taleventiler og lekkasje rundt talepventiler.

Vil du vite mer om Provox taleventiler?
Provox HME og taleventiler

Provox XtraFlow HME og Provox XtraMoist HME redusere slimproduksjon og hoste gjennom fukting, oppvarming og filtrering av luften du puster inn. De kan også brukes til å snakke med ved å lukke dem med fingeren.

Provox FreeHands FlexiVoice gir både frihet til å snakke uten bruk av hender og til å snakke med fingerlukking. Provox FreeHands FlexiVoice er en kombinasjon av taleventil og HME.

Vil du vite mer om Provox XtraHMEs?
Provox plastre

Provox plastre brukes til å holde Provox HME på plass foran stoma. Provox tilbehør fås i et komplett spekter av ekstrautstyr, slik at du kan finne tilbehør som er optimalt for deg.

Vil du vite mer om Provox Adhesives?